Välkommen till Ingmars värld, mitt virtuella galleri.

Jag heter Ingmar Sörhammar, är 72 år och bor i Köping. Jag tecknar, målar och fotograferar, och med hjälp av dessa tekniker vill jag presentera några av de delar som min värld består av.

Det är naturligtvis i första hand den fysiska världen runt omkring mig just nu. Första rummet i mitt galleri kommer därför att tillägnas min nuvarande hemstad, Köping.

Men min värld består ju också av minnen, erfarenheter, intressen.

Jag växte upp i Karbenning i hjärtat av Bergslagen. Det är därför kanske inte så konstigt att jag intresserar mig för gamla hyttor och smedjor. Säkerligen kommer det att finnas bilder med anknytning till järnhanteringen i mitt galleri vad det lider.

Ett stort intresse i livet har varit dans, och jag har ägnat mig åt dans i många skiftande former, sällskapsdans, jazzbalett, lindy hop, svenska, ungerska,polska folkdanser, argentinsk tango. Det verkar otroligt att det inte så småningom ska flyta in bilder med dansmotiv.

Genom folkdansen kom jag första gången till Ungern och förälskade mig i landet, dess musik och dans och människor. Jag vill gärna dela med mig av mina upplevelser där genom att presentera några bilder från Ungern här i mitt galleri.

Detta får räcka som programförklaring tills vidare. Jag räknar med att publicera en ny bloggpost varje söndag. Troligen kommer det att dyka upp ett och annat med oregelbundna mellanrum däremellan också.

Så välkommen in i Ingmars värld – mitt virtuella galleri!

Annonser

One thought on “Välkommen till Ingmars värld, mitt virtuella galleri.

  1. jeltsje stenekes-kingma skriver:

    Prachtig Ingmar. De schilderijen zijn prachtig ! echt schitterend!!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s